Tommy Hilfiger szemüveg, a divatos megjelenés biztosítója

Miért pont a Tommy Hilfiger szemüveg?

Bevallom, olyan emberként, aki a megjelenésének rabja, szörnyű hír hallani, hogy szemüveget kell viselnie. A mai világban ki nem ilyen? Hiszen minden a külsőségekről szól. Fontos hogyan nézünk ki egy állásinterjún, egy randin, egy buliban. Nem mindenhová illik egy szemüveg, én legalábbis így gondoltam. A Tommy Hilfiger szemüveg vett rá, hogy megváltoztassam a véleményem. Ez a szemüvegmárka valóban olyan, ami úgy érzem, bárhol megállja a helyét. Nem, nem tűnök benne pápaszemes strébernek vagy informatikusnak sem. Habár beletelt egy kis időbe, amíg rátaláltam a számomra tökéletes darabra.

Hogyan találtam rá a Tommy Hilfiger szemüvegre?

Ahogy már említettem, eléggé odafigyelek rá, hogyan is nézek ki. Ez a munkám része is, emberekkel foglalkozom, úgy kell kinéznem, mint aki megbízható, kellemes velem beszélgetni. Naponta több üzletet bonyolítok le és a magabiztosság a kulcsa a mindennapjaimnak. Azonban egy ideje már gyengébben láttam és a prezentációk kisebb betűit már nem láttam a tárgyaló végéből, ami igazán problémás tud lenni egy-egy megbeszélés alkalmával. El kellett hát mennem az optikushoz, aki kimondta a végítéletet, én legalábbis akkor így láttam a dolgot. Arra gondoltam, a kontaktlencse lesz az én hű barátom, így egyből azzal kezdtem, de néhány nap alatt kisült, hogy egyszerűen nem bírja a szemem az anyagot. Van ilyen, és persze nekem kellett pont ilyen szerencsétlennek lennem. Lelombozva mentem hát szemüveget rendelni. Azonban néhány órával később rátaláltam a Tommy Hilfiger szemüvegre, ami meglepően jól állt.

Tommy Hilfiger szemüveg, ami tökéletes volt számomra

A Tommy Hilfiger szemüveg megváltoztatta az elképzelésem a szemüvegekről. Régen úgy gondoltam, hogy csak Harry Potter és a tanárnők hordanak ilyet, ami nem túl szép elképzelés, tudom. De még élénken élt bennem az emlék, ahogy egy osztálytársam csúfolták pápaszemesnek. Nem akartam én is szemüveget hordani, de a Tommy Hilfiger szemüveg ellen tényleg nem lehetett kifogásom, hiszen felvéve egy olyan ember nézett vissza rám a tükörből, aki lenni akartam, ahogy azt akartam, hogy mások lássanak. Határozott, okos, céltudatos, letisztult, kifinomult. A kellemes forma egyáltalán nem torzította el az arcom, pont hogy kiemelte azt, amit én is ki akartam emelni rajta. Okosabbnak éreztem magam a tükörbe nézve, ugyanakkor tudtam, hogy a megfelelő ruhákat felvéve egy buliban is meg mernék jelenni majd a Tommy Hilfiger szemüvegben. Boldogan léptem ki az optikustól, amikor sikerült megrendelnem a szemüveget. Szinte vártam, milyen lesz majd benne munkába menni, ki fogja megdicsérni és mit fog mondani róla. Tudtam, hogy jól áll a szemüveg, így nem féltem a kritikától.

Azóta is Tommy Hilfiger szemüveget hordok

A Tommy Hilfiger szemüveg nálam bevált, és szerintem sokan vagyunk még így, nem csak én. Azóta rosszabbodott a látásom sajnos, ez ellen a mai világban nem nagyon lehet tenni. Sokat ülünk a számítógép előtt a munkában, azon tanulunk, majd pihenésképp nézünk egy kis tévét, sorozatot a telefonunkon, már könyveket sem nagyon vesznek az emberek, inkább online gondolkozunk azokban is. Szerintem ez kivédhetetlen, még ha sajnálatos is, a mai világunk része. A virtualitás behálózza az egész életünket, és bár sokan utálják, én nem tudok így gondolni rá, szerintem hatalmas lehetőség, nem családokat széthúzó erő. Így hát az egyik velejárója a dolognak, hogy sajnos nekem szemüveget kell hordanom, mert sokat erőltettem a szemem, így nőttem fel. És még ennek ellenére sem bántam meg semmit. A Tommy Hilfiger szemüvegnek hála pedig azt is tudom már, hogy jól is nézhetek ki, miközben szemüveget viselek. Azóta is a Tommy Hilfiger szemüveg a kedvencem, már van egy másik darabom is. A stílusuk hasonló, a színük más, az egyik kicsit lazább, a másik inkább a könyörtelen, de határozott üzletembert formázza. Én nagyon meg vagyok elégedve a viseléssel, strapabíró, divatos, könnyű tisztítani és tárolni. Sok embert hallok panaszkodni, hogy milyen könnyen töri a szemüvegeit, nálam ilyen nem fordult elő, pedig egyszer félig ráültem.

Tommy Hilfiger szemüvegre fel!

A választásnál persze sokat segíthet az is, hogyha az ember tudja, mit keressen, én ezt ma már jól tudom. Azonban a Tommy Hilfiger szemüveg szerintem bárkinek jól állhat vagy találhat éppen a kedvére való darabot. Ha mégis biztosra akarunk menni, akkor itt egy kis összefoglaló arról, milyen fajta szemüveget érdemes keresnünk akár a Tommy Hilfiger szemüvegek között is: https://www.helloladies.hu/-szemuveg-arcforma.html Remélem az ajánlásom mások kedvét is meghozta ehhez a szemüvegkerethez. Szerintem nagyon jó, nagyon elegáns, mindenképpen érdemes egy próbát tenni vele, hiszen semmi veszteni valónk nincs vele kapcsolatban. Egy jó szemüveg pedig öltöztet. A Tommy Hilfiger szemüveg legalábbis biztosan ezt teszi, nekem ez a tapasztalatom. Úgyhogy remélem másnak és éppen olyan hűséges társa lesz, ahogy nekem már évek óta. Jó válogatást addig is, biztosan találunk egy tökéletes darabot a kitartó kereséssel.

 

 

Oszd meg, ha tetszikShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin