Hűtőkocsi kölcsönzés Budapesten

Apósomnak egy szállítmányozó vállalata van és profilbővítés miatt szüksége lesz az elkövetkező fél évre hűtőkocsi kölcsönzés szolgáltatóra. Ez egy nagyon régi megrendelője felkérése alapján történt és hosszas egyeztetést követően állapodtak meg a részletekben. Hús- és más fagyasztott termék szállításában kell együttműködniük, amihez engem bízott meg, hogy megtaláljam a legjobb ajánlatot adó céget.

Hűtőkocsi kölcsönzés Budapesten hosszabb távra

Elővettem a kapcsolatrendszeremet és a legjobb barátomat a Google-t és nekiveselkedtem a feladatnak, hogy a legjobb hűtőkocsi kölcsönzés szolgáltatót megtaláljam Budapesten. Nem hosszú keresgélés és lecsekkolást követen találtam meg a Határautó céget, akik ebben maximálisan partnerek voltak. Még nagyban a keresgélés alatt, az volt a félelmem, hogy ilyen hosszú távra képtelenség lesz bérelni, pláne megbízható partnert találni. Na, ez a teóriám elég hamar megdőlt a céggel. A legjobb helyet találtam meg!

hűtőkocsi kölcsönzés

Hűtőkocsi kölcsönzés apró betűs részei

Mint minden esetben, igenis fontos és ha nem is az első, de maximum a harmadik lépés, hogy olvassuk el a szerződést. Ha olyan céget találunk, aki ezt előre mondjuk nem hajlandó odaadni, akkor a hűtőkocsi kölcsönzés folyamatát ennél a cégnél azonnal függesszük fel. Mert minden szerződésnek lehetnek olyan pontjai, amik nem vagy nem úgy elfogadhatóak a bérlő részére és itt jön a következő szint, hogy bizonyos módosításokat mennyire hajlandó rugalmasan kezelni a cég.

Szerencsénkre a Határautó szerződése nem igényelt semmilyen módosítást, csupán a legmegfelelőbb autó kiválasztása volt a feladatunk: http://www.hatarauto.hu/hutoauto/. Mire is van szükségünk egy hűtőkocsi kölcsönzés során. Tudjuk azokat a technikai paramétereket, amelyekre szükségünk lesz, nagyság, kapacitás, hűtési fokozatok, terhelhetőség, stb. Ezeket nekünk kell tudni. Mert csak és kizárólag ezekkel az információkkal tud a részünkre a hűtőkocsi kölcsönzés szolgáltató megfelelő ajánlatot adni.

Ezeket pedig nagyon alaposan szabad csak megtervezni, mert ezen állhat vagy éppen bukhat el egy üzlet. Inkább szánjunk erre plusz egy-két napot, de sose kapkodjunk, mert a biztos üzlet alapja a pontos tervezés. És hányan futnak csak ész nélkül a fejük után, rosszabbnál, rosszabb döntéseket hozva! De szerencsére én mindent alaposan megtervezve, minden részletet megtudva álltam neki a keresésnek. Majd a Határautó megtalálását követően pedig nagyon alapos és minden részletre kiterjedő megállapodást tudtunk kötni velük.

A hűtőkocsi kölcsönzés szerződése pontosan tartalmazta azokat a pontokat, garanciákat és elemeket, amelyekre apósomnak szüksége volt, ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb munkát és szolgáltatást tudja a megrendelője számára nyújtani. És tényleg mindenkinek azt tudom javasolni, hogy bármilyen személy- vagy tehergépkocsi kölcsönzés igényének felmerülése esetén bátran kezdje az érdeklődést a Határautónál, biztosan nem fog továbbmenni. Ezt garantálni tudom.

Oszd meg, ha tetszikShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin